Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصوم علی اکبری معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: صاحبان واحد‌های تولیدی وصنعتی استان درصورتی‌که تا پایان اسفند ۹۷ بدهی خود را تسویه نکنند، بانک‌ها می‌توانند در محاسبه به جای استفاده از نرخ سود مندرج در قرارداد، نرخ وجه التزام و نرخ سود مندرج در قرارداد را به‌علاوه ۶ درصد مبنای محاسبه بدهی قرار دهند، اما درهرحال گرفتن اصل سود یا جریمه مرکب از تسهیل‌گیرندگان ممنوع است به عبارت دیگر بانک‌ها و موسسات اعتباری غیر بانکی جهت تسویه بدهی وام گیرندگان، اصل و سود تسهیلات مورد نظر بر اساس نرخ سود مندرج در قرارداد اولیه تا تاریخ تسویه به‌صورت ساده و غیرمرکب محاسبه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص سقف تسهیلات اخذ شده توسط وام گیرندگان عنوان کرد: حکم این بند شامل تسهیلات‌گیرندگانی است که اصل تسهیلات دریافتی آنان به‌موجب قرارداد اولیه ۴۰ میلیارد ریال یا کمتر از آن بوده است این مقام مسئول ادامه داد:درصورتی‌که مبلغ تسهیلات اولیه بیش از ۴۰ میلیارد باشد تا سقف مذکور مطابق جزء ۲ و مازاد آن جزء ۳ محاسبه می‌شود.

معصوم علی اکبری با بیان اینکه با اجرای اصلاحیه بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ مشکلات مالی و بانکی بیشتر واحد‌ها صنعتی و معدنی برطرف می‌شوداضافه کرد: طبق بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷، ملاک محاسبه بدهی تسهیلات گیرندگان مشمول این بند، قرارداد اولیه است، اما درصورتی‌که قرارداد اولیه یک یا چند نوبت تمدید یا امهال شود یا بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی تسهیلات جایگزین به تسهیلات‌گیرندگان اعطا کرده باشد همه قرارداد‌های بعدی باطل و بدون اثر است.

انتهای پیام/ه

ممنوعیت گرفتن سود مرکب از تسهیلات بانکی واحد‌های تولیدی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در این مراسم گفت: در واحد‌های تولیدی استان همدان، ۱۴۹ هزار کارگر با بیمه اجباری و ۲۵۷ هزار کارگر با بیمه تامین اجتماعی داریم.

یوسف شعبانی افزود: این کارگران در ۲۴ هزار واحد تولیدی و اداری مشغول به کارند و برای بهره مندی آنها از امکانات رفاهی و ورزشی، ۴۰ هزار متر مربع فضای ورزشی در دولت سیزدهم به مجموعه امکانات رفاهی آنها اضافه شده است.

امروز از کارگران شاغل در واحد‌های آتش نشانی، پمپ بنزین، کارگاه‌های تولیدی ترشی، سبزی، مربا، خیاطی، ظروف، سفال، چراغ خواب و لوستر، زیورآلات، اتصالات لوله‌های آبیاری کشاورزی، پایگاه‌های بسیج و موسسه‌های خیریه به مناسبت هفته کار و کارگر قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • شاهد سرعت گرفتن اجرای نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستیم